BPS® M3

Velika brzina za maksimalnu učinkovitost

Rast količine gotovine i sve veći broj vanjskih tvrtki angažiranih od strane središnjih banaka znače da će mnogi komercijalni gotovinski centri u budućnosti obrađivati ​​veće količine gotovine nego danas. To zahtijeva rješenja koja nude optimalnu produktivnost i sigurnost, kao i visoku učinkovitost. Novi sustav visokih performansi BPS ® M3 naš je odgovor.

Svo naše iskustvo u razvoju vrhunskih sustava za središnje banke i gotovinske centre pretočeno je u BPS ® M3 i savršeno smo ga prilagodili potrebama komercijalnih novčarskih centara.
Opremljen novim senzorom NotaScan ® InOne, sustav precizno i ​​pouzdano broji, provjerava, registrira i sortira do 76.000 novčanica na sat, kao i na kraju auotmatski veže. Time se potrebni koraci ručnog rada svode na minimum. Radna snaga i vrijeme potrebno za rad sustava odgovarajuće su niski, dok je sigurnost poboljšana.

Inteligentni dizajn BPS ® M3 omogućuje izvanrednu učinkovitost: upravljanje putem zaslona osjetljivog na dodir i nove aplikacije je jednostavno i intuitivno – slično kao kod korištenja pametnog telefona. Osim toga, singl sa svojim kapacitetom do 4.000 novčanica jamči stalnu obradu i omogućuje brz, nesmetan rad. Slijedeći tradiciju brzih sustava iz G+D, BPS ® M3 također nudi niz opcija za prilagođavanje samog sustava, kao i rješenja za prethodnu i naknadnu obradu.

Prednosti na prvi pogled

  • Visoka produktivnost: BPS ® M3 obrađuje do 76.000 novčanica na sat i smanjuje radne korake na minimum – za maksimalnu učinkovitost.
  • Sigurnost: najsuvremeniji senzori precizno provjeravaju vrijednost, sigurnosne značajke i kvalitetu. Sigurno se čitaju i TITO i serijski brojevi novčanica.
  • Velika fleksibilnost: modularna struktura i brojne mogućnosti proširenja omogućuju prilagodbu sustava – čak i prema promijenjenim zahtjevima nakon instalacije.
  • Vrlo jednostavan za korištenje: ergonomski dizajn i napredno grafičko korisničko sučelje čine sustav lakim i intuitivnim za upotrebu.
  • Optimalna učinkovitost: izuzetna robusnost i kvaliteta BPS ® M3, kao i njegova visoka produktivnost, jamče dugogodišnji pouzdan rad.

Dodaci i usluge

Maksimalna fleksibilnost za buduće zahtjeve

Modularna struktura BPS ®  M3 znači da se lako može nadopuniti dodatnim hardverskim i softverskim opcijama te se kao rezultat toga prilagoditi kako bi zadovoljila trenutne i buduće potrebe. Opcijski  sustav NotaTracc ® , na primjer, omogućuje automatsko punjenje BPS ®  M3 i povećava ulazni kapacitet deset puta, do 40.000 novčanica.

PROČITAJTE VIŠE O NOTATRACC® SUSTAVU

Softver, usluge i savjetovanje

Učinkovitost upravljanja gotovinom i obrade novčanica dodatno je poboljšana BPS ®  Eco-sustavom, inovativnim portfeljem koji se sastoji od softverskih proizvoda i web usluga. Osim toga, G+D uvijek osigurava maksimalnu dostupnost sustava pomoću sveobuhvatne tehničke podrške, rješenja za održavanje primjerenih potrebama i usluga na daljinu. Iskusni konzultanti pomažu našim klijentima s analizama trenutne obrade, prilagođenim prijedlozima rješenja i podrškom u implementaciji, kako bi mogli postići svoje ciljeve produktivnosti.

Preuzimanja

Brošura: BPS ® M3

Sve što trebate znati o novom sustavu velikih brzina za maksimalnu učinkovitost