BPS® C5

Brzo – s maksimalnom učinkovitošću

Izrađen po mjeri za novu razinu učinkovitosti, BPS ® C5 precizno ispunjava zahtjeve za obradu novčanica, uz izvanrednu učinkovitost, fleksibilnost i jednostavnost korištenja.

BPS ® C5 razvijen je kako bi zadovoljio potrebe malih i srednjih gotovinskih centara i prostorija za brojanje, kao i pomoćnih ureda u velikim poslovnicama banaka. U svim tim područjima, sve veći pritisci na konkurentnost i cijene zahtijevaju pojednostavljene procese, povećanu produktivnost i smanjenje troškova, a da ne spominjemo visoku razinu fleksibilnosti za prilagodbu budućim zahtjevima. Rješenje iz G+D je modularni, skalabilni sustav koji ispunjava sve zahtjeve procesa s najvećom pouzdanošću, učinkovitošću i prilagođenošću korisnika. Visoka nominalna propusnost do 63 000 novčanica na sat, iznimno fleksibilan modularni koncept (s do 25 slagača izlaza), najmoderniji senzori usklađeni s okvirima i mnoštvo softverskih opcija zajedno nude značajne konkurentske prednosti .

Pouzdano i sigurno

Sustav senzora u BPS ® C5 provjerava i sortira novčanice brzo, precizno i ​​pouzdano. Sustav se ističe u otkrivanju krivotvorina (uključujući složene novčanice) i sortira ih prema unaprijed definiranim kriterijima prikladnosti ili okvirima središnje banke. Za dodatnu sigurnost, na zahtjev se mogu isporučiti sučelja za video nadzor i industrijski vatrozid BPS ® Eco-Protect.

Jedna platforma – brojne prednosti

Sustav se temelji na zajedničkom konceptu platforme s  obitelji proizvoda BPS ® C2, pa su osnovne funkcionalnosti, softverska aplikacija i kontrole gotovo identične. To znači da imate koristi od veće učinkovitosti i značajnog smanjenja napora za ažuriranja, nadogradnje i integraciju sustava – u smislu izdataka za obuku i prelazak na drugi sustav.

Prednosti u kratko

  • Izuzetno fleksibilna konfiguracija s do 6 standardnih modula isporuke (SDM) sa 4 izlazna slagača svaki. Postojeći strojevi mogu se lako nadograditi na licu mjesta.
  • Vrlo jednostavan, intuitivan i lagan za korištenje sa zaslonom osjetljivim na dodir s slobodno postavljenim grafičkim korisničkim sučeljem
  • Nominalni protok do 63.000 novčanica na sat u svim načinima rada.
  • Najsuvremeniji senzori razvijeni posebno kako bi zadovoljili zahtjeve komercijalnih korisnika: Brzi, pouzdani, precizni.
  • Koncept platforme omogućuje povećanu učinkovitost obuke i rada, ažuriranja/nadogradnje i usluge, kao i u vezi s integracijom.

Moduli i usluge

Prilagođeno operativnoj učinkovitosti

Za svaku instaliranu valutu dostupno je do 6 isporučenih modula, do 25 slagača izlaza i do 50 načina obrade, uz brojne softverske mogućnosti. BPS®C5 može se precizno prilagoditi kako bi zadovoljio vaše posebne zahtjeve procesa.

Softver, usluge i savjetovanje

Sustav je također spreman iskoristiti sve prednosti koje povezivanje može pružiti. Koristeći se zajedno sa softverom za upravljanje gotovinom kao što je  Compass VMS ®  ili s elementima BPS ®  ekosustava (na primjer, veza s udaljenom uslugom), cijeli rad postaje transparentniji, sigurniji i učinkovitiji. Osim toga, naš savjetodavni tim usmjeren prema potrebama i naši iskusni stručnjaci za usluge osiguravaju da ćete imati koristi od potpune produktivnosti i nesmetanog rada-tijekom cijelog životnog ciklusa vašeg sustava.

Preuzmite brošuru