BPS® C1

Pametan, brz, robustan

Kompaktna veličina i fleksibilnost primjene sustava za obradu novčanica BPS ® C1 omogućuju univerzalnu uporabu. Posebno je pogodan za korištenje u back-office banaka, kao i u gotovinskim centrima i kockarnicama. Svaki od dva izlazna pretinca za slaganje (jedan pretinac za sortiranje i jedan pretinac za odbacivanje) može se individualno konfigurirati, a sustav se glatko integrira u uspostavljene tokove rada.

BPS ® C1 broji i provjerava autentičnost novčanica te ih sortira po apoenima, serijama i orijentaciji ovisno o odabranom načinu rada. Osim toga, nudi obradu više valuta za do deset valuta, razvrstavanje po kvaliteti i čitanje serijskih brojeva te obradu kartica (TITO). Brzina obrade do 1.300 novčanica u minuti osigurava niske troškove obrade s visoko pouzdanom provjerom autentičnosti – jasna prednost za gotovinske centre svih veličina.

Prednosti na prvi pogled

  • Brzo sortiranje po apoenu, seriji i orijentaciji
  • Sigurna autentifikacija i provjera vrijednosti
  • Obrada u više valuta za do deset valuta
  • Opcionalno sortiranje kvalitete do 3 razreda kvalitete (ATM, FIT ® , UNFIT)
  • Vrlo isplativ zbog jednostavnosti korištenja i trajnosti
  • Servisna podrška: Daljinski pristup za ažuriranja, nadogradnje, nadzor i dijagnostiku

Jednostavnost korištenja

Intuitivan rad sustava BPS ® C1 osigurava brzo postavljanje u proizvodnju. Svestrane aplikacije i mogućnost da dvije osobe paralelno upravljaju sustavom štede vrijeme i osiguravaju učinkovitost.

BPS ® C1 se može opcionalno proširiti, na primjer za obradu čekova, obradu mješovitih valuta i za čitanje TITO kartica u kockarnicama. Skeniranje serijskog broja, uključujući ispis na vanjski pisač (izborno) i naknadna obrada podataka, mogu se integrirati, kao i – naravno – obrada i razvrstavanje novčanica prema kvaliteti.

Pouzdan i višenamjenski

BPS ®  C1 može se povezati i sa softverom za upravljanje gotovinom, poput BPS ®  Connect, Compass VMS ® ili BPS ® Connect Casino, što omogućuje veću transparentnost i učinkovitost gotovinskih centara.

Preuzmite brošuru

BPS ® C1

Ključni podaci o kompaktnom i fleksibilnom stolnom sustavu za obradu novčanica.