Obrada novca

Vrijednost novca temelji se na povjerenju i vjerodostojnoj kontroli.

Da bismo to ostvarili, oslanjamo se na tri temeljne vrijednosti: napredna pouzdana tehnologija, kvaliteta održavanja, savjetovanje u organizaciji procesa obrade.

Sustavi velike brzine

BPS® M7
Najviši stupanj sigurnosti i učinkovitosti u svijetu strojeva za centralne banke, zajedno sa besprijekornom integracijom sustava za automatizaciju.

BPS® M5
Maksimalna produktivnost koja se lako prilagođava visokim poslovnim zahtjevima. Modularni sustav velike brzine za komercijalne gotovinske centre velikog obima posla.

BPS® M3
Velika propusnost, modularni dizajn, vrhunska senzorska tehnologija i vrlo dug vijek trajanja. Sustav spreman za sve trenutne i buduće zahtjeve i može se proširiti sustavima za automatizaciju.

Kompaktni sustavi

BPS® C6
Sustav nudi performanse visoke razine, izvrsnu uporabljivost i najbržu brzinu rada. Savršeno za gotovinske centre, komercijalne banke i kockarnice sa srednjom do velikom količinom novčanica.

BPS® C5
razvijen za potrebe malih i srednjih gotovinskih centara, i back office u velikim poslovnicama banaka. Precizno ispunjava zahtjeve za obradu novčanica, uz izuzetnu učinkovitost, fleksibilnost i jednostavnost korištenja.

BPS® C2 obitelj proizvoda
nudi vrhunsku produktivnost i sigurnost, kompaktan, atraktivan dizajn, vrlo visoke razine jednostavnosti upotrebe

BPS® C1
kompaktan, svestran, robustan, visokih performansi. Kombinira jednostvnost korištenja sa malim otiskom na radnoj površini te veliku ekonomičnost.

ProNote® 1.5 i ProNote® 1.5F
Kombinirajući vrhunsku senzorsku tehnologiju i kompaktan dizajn, ProNote® 1.5 omogućuje bankama, gotovinskim centrima i kockarnicama ispunjavanje izuzetno rigoroznih zahtjeva za brojanje, sortiranje i provjeru autentičnosti novčanica.